Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszerveren. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az Elfogad gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

SCHERER FEINBAU

SCHERER Feinbau – 1978 óta a Scherer Feinbau az innováció elkötelezettje. Az ügyfelek a világ minden tájáról nem ok nélkül választják függőleges CNC esztergagépeinket és alkatrészeinket. Precízitás. Kedvező ár. Pontos határidő. Védjegyünk a feladatok kifogástalan kivitelezése. Szívesen átvesszük a sziget megoldások gyártását, teljesen automata gépsorok és kezelési rendszerek automatizálásának fejlesztésére és munkadarabok mérésére.

A Scherer név garancia. Mérnökeink tudása vissza tükröződik a pontos, alacsony fenntartási költségekben és hatékony megoldásokban. Elsősorban az autóipart képviseljük. Azonban szolgáltatásainkat megtalálja az Öntő- és Forgácsoló iparban is. Felkészülten várjuk a jövő kihívásait.