Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszerveren. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az Elfogad gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

SAACKE

Több mint 100 éve értékelik világszerte a vállalatok tapasztalatainkat, a Precíziós szerszámok és a Szerszámköszörű központok gyártásában. Családi vállalkozásunk 1892-ben kezdődött szerszámok gyártásával. A megemelkedett igény az ipari gazdaságban eredményezte 1932-ben, hogy fejlesszünk és saját Szerszámköszörű központokat gyártsunk.

A SAACKE mindig hű maradt gyökereihez, így építette fel sikeresen fő kompetenciáját több évtized alatt. A szerszámgyártási és a gépgyártási ágazat szereplőivel fenntartott szisztematikus szakmai kapcsolat jelentős szinergiahatásokat tesz lehetővé. A vállalat aktuális gépprogramjaival és széles precíziós szerszámpalettával viszi tovább az alapítók filozófiáját: a vevőkkel folytatott párbeszédek alapján kell cselekedni és a felhasználók sikeres jövője érdekében kell megvalósítani a megoldásokat.

Referenciáinkra a fémmegmunkáló, így mindenekelőtt az autóipar területén büszkék vagyunk!