Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszerveren. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az Elfogad gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

REVEN

A Rentschler REVEN® vállalat a mechanikus leválasztás terén szerzett több évtizedes tapasztalata és az iparral való szoros együttműködésben fejlesztette ki az X-CYCLONE® mechanikus leválasztó rendszert. A REVEN emulzió- és olajköd leválasztói karbantartásmentesek, mivel nincs bennük csereigényes szűrőbetét – ügyfeleink így járulékos költséggel nem számolnak, s ehhez párosul még a minimális üzemben tartás. Az ügyfeleink által installálható készülékek hatásfoka állandó, mivel a leválasztás útjában nem áll semmiféle eltömődhető szűrő.

A Reven cég a mechanikus leválasztás terén szerzett évtizedes tapasztalatára alapozva, az iparral szoros együttműködésben fejlesztette ki az X-Cyclone mechanikus leválasztórendszert. Az olaj, emulzió vagy más folyadék okozta levegőszennyeződésnek, így a káros anyagok legnagyobb részének leválasztása a levegőből aeroszolként történik. A rendszer segédenergia (villamos áram) nélkül dolgozik, nem igényel segédanyagokat (fátyol vagy hasonló), és optimális megoldást kínál a káros anyagok leválasztására.

Referenciáinkra a fémmegmunkáló, így mindenekelőtt az autóipar területén büszkék vagyunk!