Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszerveren. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az Elfogad gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

PCG

A PCG GmbH. célja és eszköze fémkohászati termékek értékesítése, különösképpen keményfém alapanyagból előállított rudak, szerszám előgyártmányok, EDM lapok gyártása illetve ezen termékekhez kapcsolódó mérnöki szolgáltatások.

Évtizedes tapasztalatunk alapján, úgy mind a keményfémből való gyártmányok előállítása, az alkalmazástechnológia és forgalmazás, ügyfeleink számára megbízható és hosszú távú partnerek vagyunk.

A piacok globalizációján keresztül, szoros együttműködésben ISO-minősített partnereinkkel tudjuk a legmegfelelőbb nyersanyagokat és keményfém késztermékeket versenyképes árakon, nagyon rövid szállítási határidővel és konstans/változatlan jó minőségben partnereinknek szállítani.

A programunk magában foglalja a keményfém rudak széles spektrumát, mint főtermék csoportot. Ez a széles körű választék, ügyfeleink részére áll elegendő mennyiségben a PCG GmbH, Schwallungen-i raktárában.

A PCG GmbH illetékes keményfém beszállító a következő alkalmazási területeken: átformálási technika, vágó- és lyukasztószerszám gyártás, bányászati szerszámgyártás, általános kopásvédelem és forgácsolás.

Építve meglévő tapasztalatainkra és képzett dolgozóinkra, a PCG egy átfogó és professzionális szervizt garantál a keményfém rudak területén az ügyfeleinek.

Referenciáinkra a fémmegmunkáló, így mindenekelőtt az autóipar területén büszkék vagyunk!